Agenda

Regelmatig worden er bijeenkomsten georganiseerd over de Regionale Energiestrategie en gerelateerde onderwerpen. Niet alleen door ons als programmaorganisatie, maar ook door andere partijen zoals de Participatiecoalitie Noord-Holland, het Servicepunt Duurzame energie en het Nationaal Programma RES. Een overzicht hiervan vindt u in onze agenda.

Webinar en workshop “aan de slag met een natuurinclusieve energietransitie”

Di 18 januari, 15.30-17.30 uur

Natuur & Milieufederatie Noord-Holland

Hoe kunnen gemeenten sturen op natuurinclusiviteit in de energietransitie en welke goede voorbeelden zijn er al? 

Op dinsdag 18 januari organiseert de Natuur & Milieufederatie Noord-Holland in samenwerking met de provincie Noord-Holland de webinar “aan de slag met een natuurinclusieve energietransitie”. Tijdens deze webinar staat de energietransitie centraal, en dan vooral: hoe kunnen we sturen op projecten waarmee de biodiversiteit wordt versterkt?

Meer informatie

Kennissessie Kleine windturbines

Do 20 januari, 15.00-16.30 uur

Provincie Noord-Holland, energieregio NHN, energieregio NHZ & Steunpunt Monumenten en Archeologie

Samen met het Steunpunt Monumenten en Archeologie en de provincie organiseren we op donderdag 20 januari van 15.00 tot 16.30 uur de kennissessie ‘Kleine windturbines in Noord-Holland’. Tijdens de kennissessie bespreken we de kansen, aandachtspunten en oplossingen vanuit verschillende perspectieven, zoals cultuurhistorie, planologie, de RES, ruimtelijke kwaliteit en agrarische bedrijfsvoering. We gaan hierover in gesprek met een aantal experts en met elkaar.

Meer informatie

Informatieavond RES Uitvoeringsprogramma

Di 25 januari, 20.00–21.00 uur

Energieregio NHN & energieregio NHZ

Het uitvoeringsprogramma voor de Regionale Energiestrategieën (RES) in Noord-Holland is klaar. Hierin staat hoe gemeenten, provincie Noord-Holland en waterschappen samen met belanghebbenden aan de slag gaan om tot concrete energieprojecten te komen.

Graag nodigen we u uit voor een online informatieavond over het uitvoeringsprogramma op dinsdag 25 januari 2022 (20.00-21.00 uur). We geven een toelichting en u kunt vragen stellen via de chat. 

Meer informatie

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten en het nieuws? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden

Deel deze informatie:
Naar bovenNaar boven
Snel naar NH Noord
Snel naar NH Noord