Nieuwe website voor RES NH Noord èn Zuid

De twee Energieregio’s Noord-Holland Noord en Noord-Holland Zuid hebben hun online content op 16 maart samengebracht op één website: www.energieregionh.nl. De nieuwe website bundelt het nieuws, verhalen en kennis over de RES in Noord-Holland.  

Homepage van de nieuwe website www.energieregionh.nl

De belangrijkste reden om de twee websites samen te voegen is de grote overlap aan nieuwsberichten, agenda-items en kennissessies die voor beide energieregio’s interessant zijn. De twee websites bevatten veel dezelfde content die twee keer moest worden ingevoerd. De nieuwe, gezamenlijke website maakt het bijhouden van de website met nieuwe content efficiënter. Daarnaast beschikt de website ook over functionaliteiten die het gebruiksgemak verhogen.

Wat biedt de nieuwe website?
De nieuwe website biedt overzicht, met nieuws, algemene informatie en specifieke content. De rubriek ‘Kennis en inspiratie’ bevat naast de kennissessies nu ook factsheets en een filter om te selecteren op informatie. Regiospecifieke content zoals de RES 1.0 voor NH Noord en Zuid en de Uitvoeringsprogramma’s blijft ook op de nieuwe website beschikbaar. Net als de rubrieken Vraag en antwoord en Monitoring, met de RES-viewer, het Warmtedataregister en het Energiedashboard.

Wat gebeurt er met de ‘oude’sites?
De ‘oude’ websites van Energieregio’s NH Noord en NH Zuid krijgen een archieffunctie en blijven daarom in de lucht. Documenten van de deelregio’s en andere content die voor de RES 1.0 in mei 2021 zijn geplaatst blijven beschikbaar op de regionale sites. Dit betekent dat de ‘oude’ inhoud van de site nog steeds bekeken kan worden en dat alle links blijven werken. Wel komt er op elke pagina een vermelding dat dit een archiefsite is en niet wordt bijgewerkt.

Nieuwsgierig?
Neem een kijkje op de nieuwe website www.energieregionh.nl

Deel deze informatie:
Naar bovenNaar boven
Snel naar NH Noord
Snel naar NH Noord