Online informatieavond Uitvoeringsprogramma

Het uitvoeringsprogramma voor de Regionale Energiestrategie (RES) in Noord-Holland ligt klaar. Hierin staat hoe gemeenten, provincie en waterschappen samen met belanghebbenden aan de slag gaan om tot concrete energieprojecten te komen. Hoe gaan we van de papieren plannen naar uitvoering in de praktijk?

V.l.n.r. Peter Graafland, Odile Rasch, Veerle Smit, Ronald Schepers en Yolande Koot

Dinsdagavond 25 januari vond een online informatieavond plaats over het uitvoeringsprogramma. Onder leiding van moderator Veerle Smit spraken Odile Rasch van Energieregio Noord-Holland Noord, Peter Graafland van Alliander, communicatiemanager Ronald Schepers en Yolande Koot van de provincie Noord-Holland over de kansen en de uitdagingen.

Henk-Jan Faber van Hoogheemraadschap Rijnland sprak over de urgentie van de energietransitie en de bijdrage van de waterschappen. Ook hiervoor is samenwerking nodig met de provincie en de gemeenten. Faber noemde aquathermie als een van de potentiële warmtebronnen die in de toekomst huizen en gebouwen duurzaam kunnen verwarmen.

Bekijk de Informatieavond

Contactgegevens sprekers


Odile Rasch ORasch@alkmaar.nl

Yolande Koot KOOTE@Noord-Holland.nl

Peter Graafland peter.graafland@alliander.com

Henk-Jan Faber Henkjan.Faber@rijnland.net

Energieregio NHZ info@energieregionhz.nl

Energieregio NHN info@energieregionhn.nl

Vragen?

Vragen uit de chat zijn genoteerd en beantwoord in een lijst met vragen en antwoorden. U kunt dit teruglezen via Vraag & Antwoord.

Heeft u nog vragen na aanleiding van deze kennissessie aan ons of een van de sprekers? Mail dan naar info@energieregionhz.nl of rechtstreeks naar de mailadressen van de sprekers.

Uitvoeringsprogramma’s

Bekijk het uitvoeringsprogramma Noord-Holland Noord

Bekijk het uitvoeringsprogramma Noord-Holland Zuid

Kennissessies

Naast deze informatieavond worden ook kennissessies gehouden.
Bekijk de voorgaande kennissessies.

Deel deze informatie:
Naar bovenNaar boven
Snel naar NH Noord
Snel naar NH Noord